sub

Információk, érdekességek

Lemon Detox - Fogyj fűszeres limonádé kúrával!

2013. május 10.

Lemon Detox A világsztárok a különböző diétákban, fogyási és méregtelenítési praktikákban mindig is úttörők voltak, hiszen gyakran csak rövid idő áll rendelkezésükre, hogy egy- egy bemutatóra, filmszerepre vagy koncertturnéra elérjék a tökéletes alakot és formát. Most megtudhatjátok, mi a szexi énekesnő, Beyoncé Knowles titkos gyorsfogyasztó receptje!

A Lemon Detox kúra lényege
Demi Moore, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Beyoncé. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian sikerrel alkalmazzák a svájci receptúra alapján készült tisztító és fogyasztó diétát, a pálma- és juharszirup (neera) kúrát. Rengeteg módszer van arra, hogy hogyan szabaduljunk meg minél rövidebb idő alatt minél több kilótól, és ez mikor máskor lenne a legaktuálisabb, ha nem a tavaszi szezonban. A diéta tulajdonképpen roppant egyszerű: lényegében a pálma- és juharszirup, a citromlé, és a cayenne bors vagy a gyömbér méregtelenítő kombinációjára épül.  A méregtelenítés során csakis ezekből az összetevőkből álló italt fogyaszthatjuk, és persze sok-sok folyadékot. A fogyókúra egyáltalán nem új keletű, egy egészségügyi szakember, Stanley Burroughs találta fel még a 40-es években.


Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság!

2013. május 05.

Tavasszal kihagyhatatlan a fokhagymára emlékeztető illatú medvehagyma, mindenben megállja a helyét! Most egy isteni csirkés ételt készíthetsz vele!

Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság

Hozzávalók: 30 dkg csirkemellfilé, 1 csokor medvehagyma, 3 ek. olivaolaj, só, bors, 1 dl tejszín, 1 ek.rizsliszt vagy étkezési keményítő


Így őrizhető meg a vitalitás fogyás mellett

2013. április 29.

Megtisztítani a szervezetet akkor is, amikor az előételtől a desszertig elfogyasztunk egy komplett menüt – feltöltődni energiával, és máskor sem „éhezni”... Ezzel a kihívással nézhetünk szembe, és meg is birózhatunknk vele, ha megfogadjuk az alábbi táplálkozási tanácsokat. A fő „recept”: a kiegyensúlyozott étrend, melyben dominálnak a gondosan válogatott, lehetőleg „háztáji”, vagy bio-zöldségek és gyümölcsök, a korszerű összetevők. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a legfontosabb tápanyagokat nem szabad elhanyagolnunk a napi étkezés során, akkor sem, ha fogyni, vagy méregteleníteni akarunk. És segítsük elő a vitalitást, az életerőt olyan táplálékokkal, melyek energiát adnak. 


A helytelen fogyókúra vérzékenységet is okozhat?

2013. április 28.

helytelen fogyókúra érzékenység köznapi vélekedés szerint csak férfiakat érinthet, és genetikai okai vannak. Ezzel szemben számos esetben tapasztalunk fokozott vérzést, erős menstruációs vérzést, sérülés esetén nehezebb vérzéscsillapítást, melynek halálos formája lehet a gyomorból, bélrendszerből eredő elállíthatatlan vérzés. Sokszor olyan banális háttér miatt, mint fogyókúra. 

A hétköznapok fokozott vérzékenységének kialakulásáról, hátteréről Dr. Szélessy Zsuzsanna a Trombózisközpont hematológus szakorvosa beszélt.


Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság!

2013. április 21.

Tavasszal kihagyhatatlan a fokhagymára emlékeztető illatú medvehagyma, mindenben megállja a helyét!Most egy isteni csirkét ételt készíthetsz vele!

Medvehagymás csirkecsíkok - tavaszi finomság

Hozzávalók: 30 dkg csirkemellfilé, 1 csokor medvehagyma, 3 ek. olivaolaj, só, bors, 1 dl tejszín, 1 ek.rizsliszt vagy étkezési keményítő


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...197198199...277