sub

Információk, érdekességek

Mennyi idős az idős?

2012. január 21.

Egy nemrég közzétett amerikai kutatás szerint kortól és nemtől is függ, mennyi idős személyt tekintenek idősnek az emberek. Abban viszont minden korosztály egyet ért, hogy az általuk öregnek megjelölt kornál jóval tovább szeretnének élni.


Öntisztuló pólót fejlesztettek ki

2012. január 17.

Aki unja már a mosást, az örömmel fogja hallani, hogy a jövőben elegendő lesz a napra kiakasztani a piszkos ruhaneműket, hogy tisztává váljanak - legalábbis az öntisztuló pamutot kifejlesztő kínai kutatók szerint.


Hamis pirulák ezrei a kofferben

2012. január 14.

Mintegy 4500 hamis potencianövelő és testsúlycsökkentő pirulát találtak egy Jordániából Ciszjordániába érkező férfi poggyászában az izraeli hatóságok. Sokan csempésznek hamisítványokat Jordániából.


A lehetőség hiánya növeli az abortuszok számát?

2012. január 14.

A születéstervezést támogató Center for Reproductive Rights vizsgálata szerint az évi 20 millió engedély nélkül végrehajtott magzatelhajtás többségét azokban az országokban végzik, amelyek szabályozása szigorúbban rendelkezik a nők reproduktív jogairól.


Hamis HIV gyógyszerek már Nagy-Britanniában is!

2012. január 09.

Rövid időn belül ez a második eset, hogy parallel importban forgalmazott, hamisított HIV gyógyszerekre bukkannak Nagy-Britanniában.

A brit Gyógyszer- és Egészségügyi Termékeket Felügyelő Hatóság (MHRA) újabb hamisított, HIV fertőzés kezelésére alkalmazott gyógyszerekre bukkant a szigetországban. A készítményeket a hamisítás gyanújára való tekintettel a forgalmazó már visszahívta a kereskedelmi forgalomból.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...149150151...224