sub

Információk, érdekességek

A csapatépítés nem javítja a munkát

2012. február 13.

A hivatali "csapatépítési" próbatételek nem javítanak a munkavégzésen, inkább még távolítják is egymástól a munkatársakat - áll a brit Vodafone UK és a YouGov cégek tanulmányában.


Struktúraváltás az egészségügyben - új gyógyszertámogatási rendszer

2012. február 09.

A beteg-együttműködésen alapuló gyógyszer-támogatási rendszer a kormányzat, az egészségügyi szakember és a beteg együttes érdeke.


Híres fogyókúrák és fogyókúrázó hírességek

2012. február 08.

Az önsanyargató hírességek egyik első mintapéldánya Lord Byron (1788-1824) volt, aki kétszersülten, szódavízen, olykor ecetbe áztatott burgonyán tengette egyetemi éveit, és meggyőződéssel vallotta, hogy a nőknek kizárólag homársalátát és pezsgőt szabadna nyilvánosan fogyasztaniuk. Életmódjával az angol romantikus költő jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a nagyközönség ma már szinte megszállottan követi nyomon a sztárok kilókkal vívott küzdelmeit - állítja Louise Foxcroft történész.


Alultápláltabbak az indiai kislányok a fiúknál

2012. február 03.

Gyermekegészségügyi vizsgálat során mutatott rá a nemi diszkrimináció súlyosságára egy indiai kutatás. Az orvosok szerint a lánygyermekek alultápláltabbak a fiúknál.


Patkánymérget találtak potencianövelő szerekben

2012. február 01.

Patkánymérget is találtak online rendelt, illegális potencianövelő szerek vizsgálata során a svéd hatóságok. Egyes pirulákban kevesebb, illetve több aktív hatóanyagot, másokban eltérő gyógyszerek összetevőit mutatták ki.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...148149150...224