sub

Információk, érdekességek

Természetes alapú potencianövelő?

2011. november 10.

Az egyik népszerű potencianövelő „természetes alternatívájaként” kínálta termékeit az a férfi, akit a napokban vettek őrizetbe illegális gyógyszer-értékesítés gyanújával a kanadai hatóságok.


Halhatatlan szerelem - társkeresés hallássérülten

2011. október 18.

Mivel néznek szembe azok, akik hallássérült fiatalként vágynak a szerelemre? Nehezebben találnak párt, mint halló társaik, avagy a révbe érés csak személyiség kérdése? Összeállításunkból kiderül, ahány ember, annyiféle történet – egy azonban biztos: nagyon szeretnek szeretni.


Őszintén szexről és szerelemről 40 fölött - Szexuálipszichológus tanácsaival

2011. szeptember 30.

Maradhatunk fiatalosak, vonzóak és lehetünk nyitottabbak a szexre, szerelemre a negyedik X-en túl? Miért ne? Rajtunk múlik, hogy megízleljük-e a testi-lelki szerelem minden örömét.

Mit tartogatnak a negyvenes éveink a számunkra, melyekre sokszor félelemmel gondolunk a szex-szerelem tekintetében? Az alábbiakban igyekszünk jellemezni ezt az életszakaszt az említett szempontból, felhívni a figyelmet az előnyeire. Emellett szexuál-pszichológusok formálnak véleményt és adnak tanácsokat ahhoz, hogyan használjuk ki a lehetőségeket, melyeket ebben a korban „kapunk” az élettől, és miként éljük át intenzívebben a kiteljesedett szexualitás örömeit.


Már érezhetők a füstmentesség előnyei

2011. szeptember 25.

A parlament április végén fogadta el a nemdohányzók védelméről szóló törvényt, amelynek értelmében jövő év januárjától lényegében minden zárt légterű helyen tilos lesz a dohányzás; munkahelyen, éttermekben és kocsmákban csak szabad levegőn, illetve a bejárat előtt lehet rágyújtani. Bár a vendéglátó-ipari szakmából korábban többen is ellenezték a dohányzás szigorítását, mostanra ők is belátták, számukra is előnyökkel jár ez a törvény. A számunkra is példaértékű New York-i szigorítás hatásai már számokban is mérhetők.


Nyilvános helyeken cigistop Amerikában

2011. augusztus 07.

Az aktuális adatok szerint tízből közel hat amerikai értene egyet azzal, ha nyilvános helyen nem lehetne rágyújtani. A Gallup első alkalommal mért a dohányzás nyilvános helyeken történő tiltása mellett többségi támogatást felmérései során.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...262728...45