sub

Információk, érdekességek

Létezik cukorfüggőség?

2011. december 30.

A legtöbben nagyon szeretjük az édességet, naponta vágyunk süteményre, csokoládéra, és gyakran addig a pontig is eljutunk, hogy egyáltalán nem tudunk lemondani róla. Felvetődik hát a kérdés: kialakulhat-e a cukorfüggőség?


Így csökkentheted a csokoládé iránti vágyat!

2011. december 15.

Ha legközelebb rátör valakire a csokoládé iránti vágy, ám szeretne ellenállni a kísértésnek, induljon el egy rövid, de intenzív gyaloglásra - idézte brit kutatók javaslatát a LiveScience című ismeretterjesztő portál.

Egy negyedórás élénk séta után csak feleannyi csokoládét fogyasztanak el az emberek, mint akkor, ha pihenten látnak neki - állapították meg tanulmányukban az Exeteri Egyetem munkatársai.


Tisztítószerből vodka - kómát is okozhat a hamis rövidital

2011. december 08.

Már 150 üveg hamisított vodkát foglaltak le a brit hatóságok egy fogyasztói bejelentés eredményeként. A hamisítványok izopropil alkoholt tartalmaznak, amelynek fogyasztása hányingert, szédülést, kómát is okozhat.


Felkészületlenül vállalják be a szexet a magyarok

2011. december 04.

A magyarok keveset tudnak a HIV-ről és az AIDS-ről, így sok esetben a saját egészségüket és partnerükét is veszélyeztetik – derül ki a Durex friss nemzetközi kutatásából, amely az AIDS világnapja alkalmából készült.


A nemdohányzók szerint szükséges a dohányzás korlátozása

2011. december 01.

cigi10-ből 4 lakos teljes mértékben egyet ért a nemdohányzók védelméről szóló törvénnyel, további közel 50 százalékuk a korlátozás szükségességét támogatja, de a tervezett intézkedést túlzónak tartja - derül ki a Szinapszis Kft. legfrissebb kutatásából, amelyet a cég a WEBBeteg.hu megbízásából készített.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...252627...45