sub

Információk, érdekességek

5 dolog, ami miatt veszélyes az e-cigi

2012. március 09.

Egyre többen kezdenek el leszokni a dohányzásról, ám nem biztos, hogy az elektromos cigaretta (e-cigi) a legjobb megoldás a siker felé. Halálos mennyiségű nikotint is tartalmazhat egy-egy patron.


Így ne szeress! A szerelem 7 tévútja

2012. március 02.

A szerelemnek sokféle formája van. Bizonyára mindenki tapasztalt élete során valamennyit a szerelem különböző arcaiból. Ha visszagondolunk régebbi párkapcsolatainkra, valószínűleg mindegyik partnerünket egy kicsit másképp szerettük. Megtörténhet az is, hogy néha összetévesztettük a szerelmet valami mással. Most nézzük meg közelebbről, hogy mi lakozik a szerelem többféle arca mögött?


Hogyan szabaduljunk meg függőségeinktől?

2012. február 27.

Ahhoz, hogy változtatni tudjunk problémás viselkedésünkön, legyen az bármilyen fajta függőség, első lépésben fontos, hogy hárításunkat, tagadásunkat megszüntessük. Ez általában nehezebb, mint amilyen könnyűnek hangzik, de az alábbi tanácsok sokat segíthetnek az elkötelezettséged fenntartásában és a pozitív életvitel kialakításában.


Dohányzás roppanthatja össze a Kínát

2012. február 22.

Kínában tízből három a dohányosok aránya, de míg a nők alig három, addig a férfiak majd 60 százaléka dohányzik. Az ország lakosságára vetítve ez azt jelenti, többen cigarettáznak, mint ahányan az Egyesült Államokban összesen élnek.


Kérj segítséget a leszokáshoz a neten!

2012. február 20.

Ma már nálunk is elérhető az online addiktológiai tanácsadás, amely segítséget nyújthat az alkoholról, drogról, cigarettáról, evéskényszerről való leszokásban. Kényelmes, névtelen és diszkrét önsegítő program azoknak, akik saját erejükből szeretnének leszokni.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...232425...45