sub

Információk, érdekességek

Milyen szeretőtípus Ön?

2012. május 24.

Milyen szerető ön? Temperamentumos, kezdeményező, aki úgy tartja, szerelmeskedés nélkül nem élet az élet? Vagy bátortalan, félénk, aki jó esetben is csak nehezen tud feloldódni az ágyban? Akárhogyan is legyen, az alábbiakban adunk néhány hasznos ötletet, hogyan teheti még változatosabbá a szexuális életét.

Ha ön inkább tartózkodó típus...

Nem mer kezdeményezni, és megvárja, míg a társa teszi azt. Nem bánik könnyedén a testével, sem "azzal a dologgal", és soha nem beszél róla, vagy csak nagyon keveset. Jobban szeret sötétben szerelmeskedni, vagy a takaró alatt. Elfogadja az "újításokat", de anélkül, hogy bármikor is ön javasolna új erotikus helyzeteket.


Alkohol: a formás test ellensége?

2012. május 11.

Talán az egyik legvitatottabb anyag a világon az alkohol. Kutatások kimondják, hogy károsabb, mint bármelyik kábítószer, más kutatások pedig azt bizonygatják, hogy egyes alkoholfajták milyen egészségesek. Bármi is az igazság, az biztos, hogy lassan itt a koktélszezon, a nyári bulizások, grillpartik időszaka, amit nem nagyon lehet megúszni alkoholfogyasztás nélkül. Nem is feltétlenül kell, mert mint másban is, ebben is: tartsunk mértéket. Mire figyeljünk oda, ha diétázunk?

Az alkoholos italok minden nép kultúrájában nagy szerepet játszanak már hosszú idő óta. Nálunk, magyaroknál, talán a pálinkakultúra a legerősebb, de bortermelő vidékeink csak alig-alig maradnak alul a versenyben. Nálunk szokás koccintani, egyszer, kétszer, háromszor. Így mulatunk, de mi is kerül elő egy nyári este, és mi is kerüljön elő, ha másnap fejfájás nélkül akarunk ébredni? Ráadásul nem árt tudni, hogy a legtöbb alkoholos ital kellően sok energiát, cukrot is tartalmaz.


Tízből hatan tiltanák a dohányzást az autókban

2012. március 24.

dohányzás

Friss brit felmérés szerint tízből hatan egyetértenének azzal, hogy tilos legyen a dohányzás az autókban, ha más utas is van a járműben, és közel ugyanennyien nem engednék, hogy a boltokban látható helyen legyen elhelyezve a megvásárolható cigaretta.


Iszik az anyám - mit tehetek?

2012. március 22.

Sajnos a női alkoholisták száma évről évre emelkedik, és ezt egyre inkább - minél fiatalabbak a női alkoholisták - fel is vállalják. Ez azt jelenti, hogy már nem csak otthon, eldugdosott üvegekből isznak, hanem nyíltan társaságban, bulikban, napközben, munkahelyen is fogyasztanak alkoholt, akár a lerészegedésig. Ez sok családot és ezzel együtt gyereket is érint. Felmerülhet a kérdés, mit tehet az a gyerek, illetve kamasz, akinek az édesanyja alkoholista? Hogyan kezelje ezt a helyzetet? Mi lehet a helyes reakció, válasz erre?


Kevesebb a koraszülés a dohányzási tilalom óta

2012. március 14.

kismamaTíz százalékkal csökkent a koraszülések aránya Skóciában, amióta 2006-ban megtiltották a dohányzást a nyilvános helyeken. A friss kutatási eredményeket a BBC hírportálja ismertette.

A dohányfüst belégzése kapcsolatba hozható a magzati fejlődés visszamaradásával és a placentát érintő problémákkal, ezért a kutatók úgy vélik, hogy a koraszülések számának csökkenése összefüggésben van azzal, hogy füstmentessé váltak a nyilvános helyek Skóciában.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...222324...45