sub

Információk, érdekességek

Sérült gyerekek családbarát fejlesztése

2011. szeptember 18.

Eltérő feltételek és színvonal a halmozottan hátrányos gyerekek fejlesztésében.

A fogyatékos ügy jövőjéről beszél Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter szeptember 16-án pénteken Hódmezővásárhelyen, a halmozottan sérült gyerekeket gondozó Csodaház Foglalkoztató Központ és Fejlesztő Iskola 5 éves fennállásának apropóján, amikor orvosi előadásokkal egybekötött szakmai konferenciát szerveznek a városban – tájékoztatta a Weborvost Göbl Vilmos, a városháza szóvivője. Emlékeztetett: a Csodaházat 2006-ban az érintett szülőkkel együttműködésben, Hódmezővásárhely holland testvérvárosában, Haarlemmermeerben megismert tapasztalatok alapján hozta létre az önkormányzat.


Féltékeny vagyok vagy csak gyenge?

2011. augusztus 31.

A zöld szemű szörny senkit nem kerül el. Habár sokan állítják magukról, hogy soha nem éreztek még féltékenységet, de ha csak "úgy" megkérdezzük ezektől az emberektől, hogy mit is jelent féltékenynek lenni, olyan pontos válaszokat tudnak mondani, mintha csak évekig tanulmányozták volna: a saját lelküket.


Tények és tévhitek a jógáról

2011. augusztus 30.

Az utóbbi években folyamatosan nőtt a jóga felé kacsingatók száma hazánkban is. Mivel sokan még mindig csak a filmekből, vagy a sógornő fodrászától rendelkeznek némi információval a témáról, ezért nem is kell azon csodálkoznunk, ha alkalmanként városi legendák, tévhitek keringenek erről az amúgy is nehezen megfogható rendszerről. A jógát és különféle irányzatait bemutató cikksorozatunk mindazoknak szól, akik szeretnének többet megérteni a jóga összetett rendszeréből, vagy tervezik is, hogy elkezdenek jógázni, de azoknak is kifejezetten ajánljuk, akik egyáltalán nem tudnak semmit erről a csodálatos mozgásformáról és szellemi irányzatról.


Vitatkozzon önmagával a boldogságért

2011. augusztus 22.

Az eedményre, és megoldásra törekvő vita nemcsak a párkapcsolatokban tud segíteni. Kétségbe vonni a gondolatokat jó eszköz lehet arra, hogy még jobban megismerjük a saját határainkat, és ne mindig csak a kudarcra készüljünk fel.


Amilyen a szexben, olyan a lábfeje

2011. július 29.

LábfejItt a nyár, a strandidő - és előkerülnek a pasi lábak. Szandál-papucs, vagy akár mezítláb a parton. Abból, hogy milyen a pasi lábfeje, azonnal tudhatod, mire számíthatsz az ágyban!

Négy típust különböztetünk meg a négy elemnek megfeleltetve őket. A négy típus természetesen a női lábak esetében is ugyanígy megfigyelhető, de a női lábak finomabbak, kecsesebbek, s a lábak hölgy gazdái a szexben is egy kicsit máshogy, vagy legalábbis árnyaltabban viselkednek, mint a férfiak.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...155156157...220