sub

Információk, érdekességek

Pozitív gondolkodás - mire használod?

2012. január 05.

Mire elég a pozitív gondolkodás? Valóban gyógyír minden bajunkra? Valóban megváltoztathatjuk az életünket, ha folyamatosan pozitív megerősítéseket ismétlünk? Van-e valami, amit érdemes az új esztendőre készülve újragondolnunk, hogy 2012 sikeresebb és boldogabb lehessen, mint 2011?


Emésztéskönnyítő jógagyakorlatok ünnepek után

2012. január 04.

Megterhelőek az ünnepek a gyomrod számára? Nem figyeltél, és a tizedik bejgli is ügyesen kicselezett, majd hopp, beugrott a szádba? Íme, néhány egyszerű gyakorlat, ami segíthet!


Szépüljön tejjel! Tejfürdő áldásos hatásai

2011. december 27.

Évezredek hagyományozták ránk azt a szépészeti szert, mely a hideg, téli időjárásban segíti bőrünk regenerációját, fényessé teszi a hajat és egészségessé a körmöt. Rendszeres tejfogyasztással szépíthetjük a körmöt, fogat, bőrt és hajat, lefekvés előtt pedig a tej, L-triptofán tartalmának köszönhetően könnyebbé teszi az elalvást, így a szem alatti karikák leküzdéséhez is hatékony fegyverül szolgál.


Szervezetünk számokban – A szív

2011. december 23.

A szív egy ököl nagyságú, különleges izom, ami vért pumpál a szervezetet teljesen behálózó rugalmas falú verőerekbe.


A mozgással az agyadat is edzed!

2011. december 17.

A sport, a mozgás nemcsak kalóriaégetés, memóriafejlesztés is egyben - ezt támasztja alá számos friss kutatás a témában. Írországi kutatók ülő életmódot folytató egyetemista fiúkat kértek fel arra a vizsgálatra, amelynek során a memóriateszt előtt kemény edzésen kellett részt venniük. A kutatás célja az volt, hogy kiderítsék, van-e kapcsolat, és ha igen, milyen, a testedzés és az agy teljesítménye között. Ez a vizsgálat és más kutatások is alátámasztották, hogy a testedzés bizony az agyat is tornáztatja.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...151152153...220