sub

Információk, érdekességek

Szervezetünk számokban: Izmaink

2012. március 16.

Izmaink állandóan a nap 24 órájában is dolgozhatnak. Az egyik részük akkor működik, ha akarjuk, a többi viszont folyamatosan, hogy fenntartsa a szervezet működését. Az izom olyan szövet, amely összehúzódva mozgást vagy feszülést hoz létre.


Nagy tavaszi női tuningszerviz

2012. március 12.

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem ha nőnek születik az ember lánya, akkor nagyon különleges kapcsolata van a tavasszal. Elemi erejű női energiák kezdenek ilyentájt áradni a testünkben - még akkor is, ha a kitörni készülő tavaszi fáradtságot is érezzük. (Aminek oka sokkal inkább a téli vitamin- és napfényhiány utóhatása, semmint az, hogy tényleg kialvatlanok lennénk.) Sokszor azonban nem tudjuk megfelelően kezelni, kordában tartani ezt az áradást.


Ideális társ - létezik-e?

2012. március 03.

Egy ember egész életében az ideális partnert kereste. Gazdag lett és híres, de egyedül maradt. Amikor megöregedett, megkérdezte őt egy riporter, sikerrel járt-e a keresgélése, mire ő ekképpen válaszolt: "Igen, megtaláltam az igazi párom. Amikor harmincéves voltam, akkor találkoztam vele. De sajnos ő is az ideális partnert kereste!"


A szexuális problémákról

2012. február 29.

A szexuális élet 18–20 éves kortól kezdve természetesnek mondható, viszont igen fiatal korban hátrányos, sőt veszélyes is lehet. Különösen akkor, ha a lányok és fiúk tudatlanok e téren (is).


Boldogító szokás a sport és a mozgás

2012. február 22.

mozgásA fizikailag aktívabb emberek nagyobb lelkesedéssel néznek elébe a mindennapoknak, mint a mozgásban szegény életmódot folytató társaik - derült ki egy tanulmányból.

A Journal of Sport and Exercise Psychology című folyóiratban megjelent tanulmány 190 diák bevonásával készült. A résztvevőknek naplót kellett vezetniük a napi testmozgásukról, alvásminőségükről és mentális állapotukról.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...148149150...221