sub

Információk, érdekességek

Méregtelenítés

2006. március 20.

Az evés csodálatos dolog, életben tart bennünket, emellett rengeteg örömöt okoz. Ételeinkkel együtt azonban problémák is kerülnek az asztalra, hiszen a nők többsége sosem elégedett a súlyával, ezért mindenáron fogyni szeretne, és rendszeres időközönként koplalókúrát tart, melynek többnyire nincs eredménye. 

Segítsünk a jótékony baktériumoknak szinbiotikummal!

2006. március 16.

A baktériumok mikroszkopikus világában is folyamatosan folyik a harc a táplálékért és a területért. Azok győznek, akik erősebbek és többen vannak. Bizonyos esetekben, amikor a bélflóra egészséges egyensúlya megbillen, pl. antibiotikumkúra után, kellemetlen közérzet, rosszabb emésztés, hasmenés jelezheti, hogy a jótékony baktériumok hátrányba kerültek és segítségre szorulnak. Hogyan segíthetünk nekik?

A porc tápanyaga

2006. március 07.

Ízületeinket minden egyes mozdulatnál használjuk, de erről addig nem is veszünk tudomást, amíg nem fájnak. A fájós ízületek napjainkban egyre több ember életét keserítik meg.

 

A fájdalom és hozzá kapcsolódóan a mozgáskészség fokozatos csökkenése jelentős mértékben befolyásolja a betegek életminőségét.


Kozmetikumok titkai

2006. március 05.

Mit rejtenek a csodákat ígérő tégelyek? Az összetevők titkait megfejtve lehetővé válik, hogy azt a terméket válassza, amire valóban szüksége van, s hogy bőre egészséges és fiatalos kinézetű maradjon.

 

Persze, nem árt, ha mindezek előtt tisztába kerül saját bőrtípusával is!


Idősebbek is elkezdhetik...

2006. március 02.

Az élet delén túl is természetes igénye az embernek, hogy "mozogjon egy kicsit". Nem is egyszerűen igény: szükséglet, hiszen a mozgás meghosszabbítja az életet. Mivel a modern élet kevés olyan elfoglaltságot ad, amelytől kellemesen el lehet fáradni, pótolnunk kell a lehetőségeket. Öregkorban azonban ez korántsem könnyű feladat. 
További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...9899100...101