sub

Információk, érdekességek

Fogszabályzás felnőtteknek - mit lehet elérni?

2012. május 21.

fogA munkában, magánéletben érvényesülésünket nagyban befolyásolja határozott fellépésünk, magabiztosságunk, amihez a szép, szabályos fogsor önbizalmat ad és egyben az igényesség jele is. A felnőttkori fogszabályozás vonzereje az általa nyerhető esztétikai eredményben rejlik, ám kevesen tudják, hogy a rendezetlen fogsor számos veszélyt is rejt magában. A fogszabályozó kezelés célja a fogazat és állcsontok esztétikai és funkcionális helyreállítása. Az esztétika nem csak fogesztétikát jelent, hanem arcesztétikát is, ugyanis a kezeléssel jelentősen megváltozik az ún. középarc, így a profil, a mosoly is egyaránt.


3 nagyszerű módszer a rugalmas bőrért

2012. május 19.

A bőrt nem csak kívülről, de belülről is lehet és kell is táplálni, sőt, a már kialakult ráncok ellen is hatékonyan lehet harcolni. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyásza a leghatékonyabb módszerekről beszélt.


Hogy az agyad is egészséges legyen

2012. május 14.

A cikk előző részében végigvettük, melyek az agy számára ideális szénhidrátforrások. Az erős hajtásban azonban nemcsak szénhidrátokra van szükségünk, hanem minden tápanyagra. A a megfelelő táplálkozás szerepe sokkal nagyobb jelentőséggel bír az agyi funkciók javításában, mint ahogy korábban feltételezték. Összegyűjtöttük, hogy az egyes ételcsoportok mellett melyek azok a tápanyagok, amelyek fokozottan segítik az agyműködést.


Mit, mennyit, hogyan? - Hódít a tavaszi fogyókúra

2012. május 09.

fogyókúraA táplálkozás mindig központi kérdése volt az emberiségnek, azonban annyit, mint manapság soha nem beszéltek róla. Az utóbbi években egyre több táplálkozási zavarral küzdő páciens keres fel a rendelőmben, leginkább tavasszal, amikor lekerül a nagykabát és szembesülnek a felesleges kilóikkal.

A táplálékfelvétel ritualizált, alapszükségleteinket elégítjük ki vele, mert evés nélkül elfogynánk, felborulna szervezetünk működési rendszere, megszűnnénk létezni. Az étkezés nemcsak mindennapi szükségletként kerülhet szóba, hanem a „mit, mennyit és hogyan” kérdéskört is feszegeti. Ha elveszíti alapvető funkcióját, akkor elindulunk azon a veszélyes úton, amely a táplálkozási magatartás zavarához vezethet.


Mit tehet a kozmetikus a fogyásért?

2012. május 08.

Testkezelések a kozmetikusnál: LPG, ultrahang, izomstimuláció és nyirokmasszázs. Mire valók, és miben tudnak segíteni?

A megfelelő táplálkozás, csökkentett kalóriájú, egészséges diéta hosszú távú betartása nélkül, a legjobb kozmetikus sem tud segíteni. A fogyásnál sokat tud segíteni egy testnek és léleknek is megfelelő mozgásforma, vagy sport. Ez nemcsak a testet fiatalítja – egy jó edzésen a munkahelyi stresszt is ki lehet adni magunkból, és ezáltal az arc átszépül.

Ha a testkezeléshez fordulnak a hölgyek, azt el kell mondani, hogy egy-egy gépi kezeléstől még nem fog méreteket csökkeni a ruhatár. Az életmódváltás mellett a gépi kezelés is hatékonyabb, és csak úgy van eredmény, ha rendszeresen, kúraszeren végezteti a vendég.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...103104105...150