sub

Információk, érdekességek

Az immunrendszer aktivitása fontos - a vírusfertõzések elkerülése érdekében is

2007. november 10.

Tudta Ön, hogy a fertõzések hátterében - így a vírusfertõzések esetében is - az immunrendszer aktivitásának csökkenése áll? Ha kizárólag a kórokozók lennének felelõsek a fertõzésekért, akkor kivétel nélkül mindenki megbetegedne. Mégis csak körülbelül az emberek 1/3-a kapja meg a fertõzéseket.


Az immunrendszer tónusának és mûködõképességének fenntartása sok tényezõtõl függ.


Divatos szépítõszerek - Ampullák és a szérumok

2007. november 08.

Divatos szépítõszerekA kozmetikai kezelésekhez már egészen régóta természetszerûleg hozzátartoznak a hatóanyagokat tartalmazó ampullák, amelyeket a kozmetikusok általában a masszírozás vagy a pakolások elõtt simogatnak be gyengéden a bõrbe.

 

Az utóbbi idõben a gyógyszertárak polcain is megjelentek ezek az igen sokoldalúan felhasználható termékek. A hatóanyagok bõségének köszönhetõen számos variációban kaphatók.


TAI-CHI: tesz, lélek és szellem energiaáramlása

2007. november 03.

A tai-chi relaxációs rendszer, meditációs mozgás és arcmûvészet. Európában viszonylag újnak számít, Kínában azonban évszázadok óta mûvelik.


Feltehetõen egy taoista remete dolgozta ki a XII. században, aki a taoista meditáció elveit vitte be a mozdulatokba, de Konfuciusznak is tulajdonítják.


Párkapcsolati kommunikáció - 2. rész

2007. október 30.

Párkapcsolati kommunikáció - 2. részNe fedjük fel könnyen titkainkat! 

Mindenkinek megvannak a kisebb-nagyobb titkai, olyan történéseken alapuló, rejtett gondolatai, melyeket meg kíván õrizni magának. Manapság inkább az a tendencia, hogy sokan szeretik felfedni azokat, nem csak a párkapcsolatban - példa erre egy-egy televíziós valóság-show vagy az internetes napló. De vajon milyen titkot lehet elárulni kockázat nélkül a párunknak, és melyeket tanácsos inkább magunkban tartani?


Párkapcsolati kommunikáció - 1.rész

2007. október 30.

Párkapcsolati kommunikáció - 1.részBeszélgetni a velünk történtekrõl, érzelmeinkrõl, gondjainkról, felfedni titkainkat... a kommunikáció fontos szerepet tölt be a párkapcsolatban. 


Ugyanakkor veszélyes lehet mindent elmondani a társunknak - a hallgatásnak is megvannak a maga elõnyei. De mit adjunk tudtára a másiknak, és mit ne? Hogyan találjuk meg a helyes arányokat? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megoldásában igyekszünk az alábbiakban segíteni.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...192193194...220