sub

Információk, érdekességek

7+1 tipp nyárra: hogyan öltözködjünk szexisen?

2007. május 28.

Kissé visszafogottabb a szoknya és ruhahossz, mint az elõzõ években: inkább térdig, vagy térd alá esik. Jól variálható kollekciókat ajánlunk, melyekben minden napszakban másképpen érezheti magát a hölgy.

Nagy Õ a netrõl 2.rész

2007. május 25.

Ez a vágya egyedülállók vagy megromlott párkapcsolatban élõk ezreinek, akik elõfizetõi vagy csak böngészõi az internetes társkeresõknek. De sokan olyan új találkozásokat is szívesen vennének, melyek ideig-óráig kellemesek, nem feltétlenül van jövõjük, esetleg könnyû kalandok - és a legtöbbször nem is járnak csalódással.

 

Azért minden kicsit más ilyenkor, mint a való életben. Ezért sokan nem is tudják, mire ügyeljenek a siker érdekében - íme néhány tájékozódási pont hozzá!


Nagy Õ a netrõl 1.rész

2007. május 24.

Megtalálni az igazit néhány kattintással...


Ez a vágya egyedülállók vagy megromlott párkapcsolatban élõk ezreinek, akik elõfizetõi vagy csak böngészõi az internetes társkeresõknek. De sokan olyan új találkozásokat is szívesen vennének, melyek ideig-óráig kellemesek, nem feltétlenül van jövõjük, esetleg könnyû kalandok - és a legtöbbször nem is járnak csalódással. Azért minden kicsit más ilyenkor, mint a való életben. Ezért sokan nem is tudják, mire ügyeljenek a siker érdekében - íme néhány tájékozódási pont hozzá!


Szédült szeplõk

2007. május 24.

A szeplõk az egyenetlen pigmenteloszlás miatt alakulnak ki, és legkorábban 4-5 éves kor körül jelentkezhetnek elõször, a nagyon világos bõrû, szõke vagy vörös hajú gyerekeken.


Mágikus számok

 

Jó tudni, hogy a ma forgalomban lévõ naptejek (zselék, krémek, olajok) kétféle skála szerinti számozással vannak ellátva. A „régi” számozás szerint 1-tõl 100-as faktorszámig jelölik a védelem mértékét, az új uniós szabvány szerint a legmagasabb faktorszám az 50+. Tehát ne lepõdjünk meg, ha ezt látjuk a nekünk ajánlott maximális erõsségû fényvédõ krém tubusán. Vásárlás elõtt érdeklõdjünk, hogy ez melyik beosztás szerinti, vagyis mekkora védelmet nyújt.


Felelõsek vagyunk a ráncainkért

2007. május 16.

Tíz évvel is öregebbnek nézhet ki az UV-sugaraktól és a dohányzástól károsodott bõr. Apró ráncocskák, szarkalábak, bevésõdött ráncok, petyhüdt, foltos bõr lehetnek a bõr öregedésének látható jelei.


Általában a hatvanévesek arcán már valamennyi elváltozás kisebb-nagyobb mértékben észlelhetõ. Az arcbõr öregedése és a tényleges életkor sokszor nem fedi egymást. Elõfordulhat, hogy egy negyvenöt éves asszony bõre látszatra csak harmincasnak tûnik, s ugyanakkor arra is szép számmal akad példa, hogy egy negyvenes éveit taposót néznek hatvannak. A bõr leépülését ugyanis a hormonális változásokon túl az életmód, a környezeti hatások is erõsen befolyásolják. A tapasztalatok szerint a dohányzás, a napsugarak és a kialvatlanság a bõr legnagyobb ellenségei.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...424425426...451