sub

Információk, érdekességek

Hogyan veszíthetjük el biztosan a szerelmünket? - 10 lépésben - 2.rész

2007. augusztus 21.

Ahhoz, hogy jól mûködjön egy párkapcsolat, nincs szükségünk csodareceptre: sokkal fontosabb a törõdés egymással, a mindenkori figyelem a másik iránt. Vannak viszont elkerülendõ csapdák, melyek hosszú távon biztosan veszélyeztetik, gyengítik a szerelmi-házastársi-élettársi viszony érzelmi színvonalának erõsségét, tartósságát.

Térérzékelõ agyközpontok

2007. augusztus 13.

A Leuven-i Katolikus Egyetem kutatói majmok vizsgálata során sikeresen meghatározták azon agyterületek térbeli elhelyezkedését, melyek a fõemlõsök egyedülálló képességét, a tárgyak térbeli felismerését lehetõvé teszik.


A térbeli mozgáshoz és tárgyak mozgatásához elengedhetetlenül szükséges, hogy a teret érzékelni tudjuk. A kutatók Dr. Guy Orban vezetésével sikeresen megtalálták a fali lebeny azon részeit, melyek a két szem által közvetített kétdimenziós képek közötti apró különbségek segítségével biztosítják a térlátás érzetét.


A városlakók szíve nagyobb veszélyben van?

2007. augusztus 07.

A Béres Egészség Hungarikum Index - amely száz pontos skálán méri a magyar lakosság egészségtudatát - a szív- és érrendszeri betegségekkel kapcsolatban is érdekes adatokkal, ellentmondásokkal szolgál.


A Program szív- és érrendszeri szakértõje Prof. Dr. Ferdinandy Péter a Szegedi Tudományegyetem, Biokémiai Intézet Kardiovaszkuláris Kutatócsoportjának vezetõje.


Bejárat a test templomába: 2. rész

2007. augusztus 06.

Lassan mész, tovább érsz

 

Minden férfinak tudnia kellene: az a nõ, akinek már az elõjáték örömérzést okoz a csiklójában, kétszer olyan gyorsan jut el az orgazmusig a behatoláskor, mint akinél mindez nem így van - esetleg nehezebben megy...


Bejárat a test templomába: 1. rész

2007. augusztus 04.

Bejárat a test templomábaA szexuális élet útvesztõjében bolyongva kevesen vannak, akik elutasítják a szerelmi elõjátékot. Viszonylag magas azonban az olyan partnerek száma, akik nehezményezik, ha a másik náluk jóval kevésbé vágyik rá...

 

De hogyan lehet elérni, hogy a szerelmi élet e belépõje mindkét fél számára kívánatos és vágykeltõ legyen? Ehhez adunk most tanácsokat.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...419420421...451