sub

Információk, érdekességek

Egészséges élet minden méretben

2009. május 27.

Egészséges élet minden méretben - hirdetik a kövérség elfogadásának szószólói, akiknek tábora egyre jobban terjed.

 

 

Már több mint 50 kövérség-elfogadó blog mûködik az interneten, és több mint egy tucat könyv ösztönzi az elgondolást. Kate Harding, aki élete legnagyobb részét ilyen vagy olyan fogyókúrával töltötte sikertelenül, elhatározta, hogy javít az életminõségén, és csatlakozott azoknak a fogyókúra-ellenes aktivistáknak gyorsan növekvõ csoportjához, akik síkra szállnak a túlsúlyos emberek polgári jogaiért.


Tavaszi tisztogatás - 2. rész

2009. május 03.

A méreganyagok eltávolítása után jó formában érezzük magunkat és a fáradtságunk is elszáll...

 

 

A lékúra

 

Ennek lényege, hogy a nyers zöldségben-gyümölcsben megmaradnak az értékes vitaminok, ásványi anyagok, hasznos enzimek, ha csupán itallá turmixoljuk össze (és nem fõzzük vagy pároljuk) õket, és ennek az italnak a kúraszerû fogyasztásával elõsegítjük a jó emésztést, az enzimek gyorsabb felszívódását.


Tavaszi "tisztogatás"- 1. rész

2009. április 29.

Tavasszal célszerû elvégeznünk egy alapos méregtelenítést!

 

 

Ilyenkor, tavasz idején jól tesszük, ha megfogadjuk a tanácsot: a téli hónapokba belefáradt szervezetünket célszerû alávetnünk egy jó alapos méregtelenítésnek. Hiszen az év leghidegebb évszakában testünk valószínûleg úgy "bepiszkolódott", azaz telítõdött salakanyagokkal, mint egy öreg kazán, amelyet felújítás nélkül nehéz ismét beindítani... Vállalkozzunk hát minél elõbb egy jól megválasztott tisztítókúrára!


Anyagcsere-diéta: fogyás 7 lépésben

2009. március 20.

Természetes és biztonságos fogyókúra-módszer az endokrinológusok tudására alapozva.

 

 

A tavaszi idõszakban a közelgõ fürdõruha szezonra gondolva gyorsan szeretnénk megszabadulni a télen felszedett plusz kilóktól. Még épp idõben hozzákezdhetünk az anyagcsere-diétához, melynek segítségével fokozatosan és tartósan adhatjuk le a súlyfelesleget. A hírességek körében, különösen egy-egy fontosabb megjelenés elõtt a plusz kilók gyors leadására elterjedt módszer a hashajtók szedése. A sztárok ezen diétás trükkje nem csak nem hoz hosszútávú eredményt, de még veszélyes is. A hashajtó szerek csak azt mossák ki a szervezetbõl, amit elõzõleg elfogyasztottunk. A folyamatos éhségérzet mellett rendszeres szedésük székrekedéshez vezet.


Vattacukorral növesztenek szövetpótló anyagot

2009. február 14.

A ragacsos édesség segíthet kialakítani a véredények hálózatát.

 

 

Új szerepben bukkant fel a vattacukor: a ragacsos édesség segíthet kialakítani a véredények hálózatát laboratóriumban növesztett csontban, bõrben vagy izomban - közölték amerikai kutatók a Soft Matter címû szaklap online változatában.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...119120121...152