sub

Információk, érdekességek

Mire jó a zöld tea? 1.

2007. augusztus 08.

A nagy melegben hangsúlyos szerepet kap a megemelt folyadékmennyiség bevitelének szükségessége, melynek nagy részét elsõsorban csapvízbõl és ásványvízbõl ajánlott fedezni. Érdemes azonban változatosan pótolni a folyadékot, így jó választás lehet a különbözõ gyümölcslevek és teák fogyasztása is.


Választásunkat pozitívan befolyásolhatja, hogy egyes italfajták kifejezetten jó hatással vannak szervezetünkre. A zöld tea napjainkban a kutatások középpontjában áll, kedvezõ hatásairól sokat olvashatunk manapság...


Az Aloe Vera kedvezõ hatása a daganatok kezelésében

2007. július 23.

Az Aloe Vera kedvezõ hatásaBizonyíték mindig is létezett arról, hogy az Aloe Vera gyógyítja a rákot. Az aloe verához kapcsolódó tudományos körök azon töprengenek, hogy az Aloe Vera-termékek rákellenes tulajdonságainak kulcsa vajon a növény aminosav-tartalma-e.


 Az Aloe Verának négy fõ tulajdonsága van:
gyulladáscsökkentõ, gombaölõ, antibiotikus és regeneráló.
Az Aloe Vera különbözik más természetes gyógyszerektõl egyedi tulajdonságai miatt, melyek külön-külön is kifejtik hatásukat a célszerven a szervezetben és ugyanakkor egymással is kölcsönhatásban vannak. Az Aloe Verának, mint gyógyszernek hatalmas potenciálja van, és könnyen helyettesíti a helyi és orális szteroidokat és a helyi antibiotikumokat.


A kakukkfû

2007. március 21.

A kakukkfû olajos kivonata jól használható bõrfertõzések, kiütések kezelésére.

 

Terhesség alatt azonban vigyázni kell az alkalmazásával. A növény virágzó, ehetõ végzõdéseibõl saláták és gyógyteák készíthetõk.


Az illatos menta

2007. március 21.

Az illatos mentából édesgyökérrel vagy citromfûvel együtt különleges, emésztést segítõ teát készíthet.

A metélõhagyma

2007. március 20.

A metélõhagyma nem tûri a sütést. Az elkészített ételhez adja hozzá, a legegyszerûbb módon, ollóval vagy késsel rászeletelve.
További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...363738...41