sub

Információk, érdekességek

Sportcsemegézz: iskolagyümölcs program indul

2013. szeptember 27.

Idén szeptemberben újra elindult hazánkban az Iskolagyümölcs-program. Az immár ötödik éve működő, EU által támogatott programban a magyarországi iskolák 75%-a vesz részt és ez a százalék évről-évre növekvő tendenciát mutat. A programban heti rendszerességgel, több mint 500.000 1-6. osztályos gyerek jut friss gyümölcshöz-zöldséghez.

Az Iskolagyümölcs-program szakmai partnere, a FruitVeB Magyar Zöldség- Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, és a Boomerang csatornán új évaddal jelentkező globális gyermekműsor, a LazyTown idén ősszel életre hívta az egészséges étkezésre és mozgásra buzdító SPORTCSEMEGÉZZ! című kampányt. 


Jelölje kedvenc orvosát az Astellas-díjra

2012. december 18.

A 2012-es Astellas-díj – Az év orvosa pályázat jelölési időszaka 2013. január 1-jén, 24.00 órakor lezárul. Az addig hátralévő három hétben az info@astellasazorvosokert.hu e-mail címre még bárki beküldheti saját kezelésének, gyógyulásának történetét, s jelölheti ezzel orvosát a rangos díjra.

A jelölési időszak zárását követően a beérkezett történeteket hét, korábban Astellas-közönségdíjat nyert orvos értékeli majd, a döntőbe jutottak pedig közönségszavazáson vesznek részt.


Elégedett az orvosával?

2012. november 28.

orvosKüldje be történetét és jelölje az Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázaton!

A Pályázati Felhívásban jelzett decemberi dátum helyett 2013. január 1-jén éjfélig, azinfo@astellasazorvosokert.hu e-mail címen még bárki beküldheti saját kezelése, gyógyulása történetét az Év orvosa pályázatra, s jelölheti ezzel kedvenc orvosát az Astellas-díjra. Idén különösen érdemes jelölni, mivel a történetbeküldők között a pályázat végén értékes ajándék talál majd gazdára.

A jó orvosi munka propagálása

Az október elején indult, immár hatodik pályázati időszakban már eddig is sok, hálát és köszönetet sugárzó beszámoló érkezett a szervezőkhöz. A határidő módosításával szeretnék elősegíteni, hogy 2012-ben ismét rekordszámú történet szülessen, s ezáltal idén is kiemelkedően sok, nagyszerű orvos munkáját, napi tevékenységét ismerhesse meg a nyilvánosság.

Meg tudsz tenni 3 jó dolgot?

2012. november 15.

A Criminon Magyarország Alapítvány és az Első Fecskék Klubja közös pályázati felhívást írt ki általános iskolás és középiskolás diákok, gyermekcsoportok, osztályok és nevelőotthonok/intézetek részére.

Mottó: „Művészettel a tisztességes életért!”
TEGYÉL 3 JÓ DOLGOT! – Kreatív pályázat

A pályázat témája:
„PRÓBÁLJ ÚGY BÁNNI MÁSOKKAL, AHOGY TE SZERETNÉD, HOGY ŐK BÁNJANAK VELED!”
„Az emberi erényeket tehát a magunk számára egyszerűen úgy dolgozhatjuk ki, hogy felismerjük, mi magunk hogyan szeretnénk, hogy bánjanak velünk. És ebből kiindulva – azt hiszem, te is egyetértesz vele – eloszlattunk minden zűrzavart arra vonatkozóan, hogy mi is valójában a ’jó viselkedés’. Ez messze nem azt jelenti, hogy nem vagyunk aktívak, csendben, ölbe tett kézzel ülünk, és nem szólunk egy szót sem. A ’jóság’ nagyon aktív és hatalmas erő lehet.”*


Allergiamentes élet - rajzpályázat ovisoknak, iskolásoknak

2012. október 08.

Egészséges élet… Neked mit jelent? Rajzolj róla és legyen tiéd a hónap képe! Az Allergiamentes Életért Alapítvány pályázata óvodásoknak és általános iskolásoknak.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...567...9