sub

Információk, érdekességek

Sminkeljünk színesen! Tegyünk az õszi melankólia ellen

2009. október 24.

Csillogjunk, villogjunk, de ne csak a rendezvényeken! Használjunk bátran merészebb színeket a hétköznapokon is!

 

 

Az õszi idényben jól tesszük, ha nem az évszakra jellemzõ, halványabb színeket vetjük be sminkeléskor, hanem a korábban szokatlan, de mostanában divatos, olykor csillogó arckikészítést alkalmazzuk.  Az évnek ebben a szakában sokszor melankóliába hajló hangulatunknak is használni fog, ha a merészebb színektõl felfrissült arccal jelenünk meg.


Kortalan nõk kampány

2009. október 22.

A lányok fontosnak tartják édesanyjuk életminõségét, de figyelmen kívül hagyják a csontritkulás (osteoporosis) hatását, amely számos idõsebb nõ számára komoly egészségügyi fenyegetést jelent

 

 

- Az új Kortalan Pillanatok (Timeless Moments) elnevezésû felmérés során azt találták, hogy az anyák és lányaik mindössze 7%-a beszél a csontritkulásról, mely betegség világszerte 200 millió embert érint.


Fogós kérdés: mitõl lesz a mellrák?

2009. október 20.

A szakemberek és a laikusok fejében egyaránt rengeteg elképzelés él a betegség kialakulásának okaival kapcsolatban.

 

 

Bár a daganatos betegségek kialakulásának okairól egyre több információval rendelkezünk, még a szakemberek számára is számos fehér foltot tartogat ez a terület. A laikusok fejében is rengeteg elképzelés él a betegség kialakulásának okaival kapcsolatban, ezek megismerése és szükség esetén helyesbítése pedig a kór megelõzésének egyik sarokpontja lehet.


Elhízás ellen barna zsírszövet

2009. október 18.

Nõkben sokkal több a barna zsírszövet (BAT), amelynek mennyisége szoros összefüggést mutat a napfénnyel.

 

 

A nottinghami Michael Symonds által vezetett kutatócsoport a világon elsõként kimutatta, hogy a barna zsírszövet (angol nevének rövidítésébõl BAT) aktivitásának egyik fõ szabályozója a napfény.


Volt már Önnek izommerevsége?

2009. október 14.

Az irodai mindennapok igen fájdalmasak is lehetnek, fõleg annak aki a felét számítógép elõtt tölti.

 

 

Egy felmérés szerint ötbõl négy olyan irodai dolgozó, aki a munkaidejének legalább a felét a számítógép elõtt tölti, nyak- és vállfájdalmaktól szenved.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...171172173...220