sub

Információk, érdekességek

A nyári fóbiák legyőzése 3. rész

2006. augusztus 14.

Amikor nagyon vágyunk a pihenésre, és végre két hetet tölthetünk kellemes vidéki környezetben, távol a várostól, egy szép kis magánházban vagy üdülőben - micsoda öröm!

 

De mi történik, ha az első éjszaka észrevesszük, hogy egy fekete színű "valami" négy pár lábacskán nagyon igyekszik keresztülvágni a matracunkat fedő, fehér lepedőn? 


Újabb remény a női vágyzavarok kezelésében

2006. augusztus 12.

A nők mintegy 40%-át érintő szexuális vágyzavarok gyógyításának lehetőségeit kereső angol-amerikai kutatók bíztató előrelépésről számoltak be. 
 
A nők közel felét érinti a szexuális funkciózavarok valamilyen formája. Ezek közül az egyik leggyakoribb a szexuális vágyzavar, amikor a nők nem kívánják a szexet, illetve, ha a nő nem képes élvezni a szexuális aktust.


Ha nincs már meg a régi tűz...

2006. augusztus 10.

Itt a jó idő, cirógat a napsütés, lágy szellő lengedez, előttünk a vakáció, mégis sokunk szíve összeszorul: milyen jó is a szerelmeseknek, ha ilyenkor fellobban bennük a vágy - nekünk azonban már nincs benne részünk. És nemcsak a szerelem, hanem az erotikus hevület elmúltára is gondolunk... Pedig rosszul tesszük, ha lemondunk párkapcsolatunk megújításának lehetőségéről e téren. Az érzéki örömök újbóli felfedezésének esélyét nagy kár lenne feladni! 


A szexuális vágy hatalmas lelki és testi energiákat szabadít fel és - jó esetben - a partnerrel közös örömszerzésben éri el célját. Fontos tudni, hogy a bennünk levő többi energia is erősítheti a nemi vágyat, illetőleg segíthet felkeltésében, megtartásában. Az alábbiakban erről lesz szó és - mint látni fogjuk - számos lehetőség kínálkozik, csak meg kell ragadni őket!


A nyári fóbiák legyőzése 2. rész

2006. augusztus 10.

A vízparti üdülés nem mindenkinek jelent felhőtlen kikapcsolódást. Azok számára, akik félnek a víztől - hidrofóbiában, azaz víziszonyban szenvednek - akár rémálommá is válhat.

 

Az alábbiakban az okokat vizsgálva néhány jó tanáccsal szolgálunk ennek elkerülésére. Egyúttal szem előtt tartva a célt, hogy a fürdőzés és más vízi örömök élményszerű részévé váljanak ne csak az üdülésnek, hanem a fóbiások egész életének.


Az aura, személyiségünk és lelkünk titkos térképe

2006. augusztus 05.

Ha a szem a lélek tükre, akkor a bennünket körülvevő elektromágneses energiaburok, közismertebb nevén az aura, személyiségünk és lelkünk titkos térképe.

 

Titkos, hiszen a legtöbb ember számára e kisugárzás láthatatlan. Legalábbis mostanáig az volt... Mi lehet az oka annak, ha valaki már első találkozásra szimpatikus számunkra, míg másokat ellenszenvesnek találunk, s inkább elhúzódunk tőlük? E sajátos kisugárzást nem látjuk, nem tudjuk kitapintani, mégis érezzük, hogy létezik.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...166167168...173