sub

Információk, érdekességek

Természetes betegség elkerülő tippek

2018. október 26.

Ősszel-télen a napfény hiánya és a tipikus téli fertőző betegségek levertté, gyengévé, kedvetlenné tesznek. Te például mit teszel meg azért, hogy ne kelljen kaparó torokfájástól, kínzó köhögéstől szenvedned? Ismersz hatásos népi fortélyokat? Azt javaslom, tarts velem, és megsúgok olyan, nagyanyáink által is használ módszereket, amelyekkel megerősítsd az immunrendszered és elkerülnek a kínzó téli vírusos és bakteriális fertőző betegségek. Olvass tovább. Önmagadért!  

Tudd meg - Nagyanyáink által is használt, immunerősítő fortélyok!

Táplálkozás
 
A szervezetednek sok vitaminra, nyomelemre és ásványi anyagra van szüksége az immunsejtek létrehozásához. Ezeket pedig leginkább zöldségekből, salátákból, gyümölcsökből és teljes kiőrlésű lisztből készült termékekből tudja felvenni.

Naponta ötször fogyassz zöldséget vagy gyümölcsöt (pl. egy tál saláta).

• Frissen reszelj fokhagymát (propoliszos) mézbe. Igazi antibiotikum-bomba.
• Egyél fokhagymás, esetleg fokhagymás-mézes pirítóst. Nagyon finom.
• Fogyassz természetes, 100% növényi immunerősítőket, amik felszívódása sokkal jobb, mint a TV-ben reklámozott mesterséges multivitamin készítményeké.

Ismered, melyek a világ leghatásosabb természetes, 100% növényi immunerősítői?

Íme, a legjobb természetes immunerősítők. Hallottál már róluk?

• spirulina algatabletta
• búzafűpor
• moringa

Melyik jobb: természetes immunerősítő vagy a multivitamin készítmény?

A multivitamin készítményekben 25-30 összetevő van. Igen ám, de a vitaminokkal együtt rengeteg hordozóanyagot, tartósítószert és színezéket viszel be a szervezetedbe. Emellett a tisztított vitaminok, ásványi anyagok felszívódása a szervezetedben meg sem közelíti a természetes készítmények felszívódási eredményét.

Összefoglalva:
A természetes vitaminok jobban hasznosulnak a szervezetedben, mint a szintetikusak. A természetazonos anyagokat a szervezeted felismeri és hasznosítja, míg a szintetikusakat csak jóval kisebb részben képes felhasználni.

Spirulina 100% növényi algatabletta szedésével, elkerülnek a téli fertőző betegségek

Amennyiben valamilyen téli betegség felütötte a fejét nálad, alkalmazz népi fortélyokat a tünetek megszüntetéséhez.

Népi fortélyok torokfájásra

A méz harcol a fertőzés ellen, és antibakteriális bevonatot képez a torkon

Sokat segít a torokfájós tünetek megszüntetésén, ha összekeversz negyed csésze 5 százalékos ecetet negyed csésze mézzel, és ezzel az adaggal naponta hatszor öblögetsz. A keverék megnyugtatja a fájó torkot. A méz harcol a fertőzés ellen, és antibakteriális bevonatot képez a torkon, megelőzve a további irritációt, mialatt az ecet hatásosan fertőtleníti a nyálkahártyát.

Van, aki az ecet-fokhagyma-méz keverékre esküszik. Ezt előre be lehet keverni nagy mennyiségben, és naponta kanalazni belőle. Ecet nélkül a méz-fokhagyma keverék akár pirítósra is kenhető.

Gargarizálással a torokfájás megszüntetésére

Azonnali és hatékony enyhülést hoz a sós vizes öblögetés. A só enyhe fertőtlenítő hatással rendelkezik, és vizet von el az ödémás garat nyálkahártyájából, s ez segít a slejm kitisztulásában. Oldj fel fél teáskanál sót egy pohár meleg vízben, gargarizálj vele, majd köpd ki. Alkalmazd óránként.

Szeretnéd megelőzni a téli felső légúti betegségeket?
Akkor már most kezdj el szedni, teljesen természetes, növényi immunerősítőket.

forrás: Harmonet