sub

Információk, érdekességek

Hozza ki a legjobbat a kedvenc gyümölcséből, zöldségéből

2017. január 21.

Sokat hallani manapság, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás, illetve ezen belül is a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása. A szakértők szerint naponta legalább öt féle gyümölcsöt és/vagy zöldséget kellene fogyasztanunk ahhoz, hogy minden vitaminból és ásványi anyagból elegendő mennyiség kerüljön a szervezetünkbe. Ebben szerencsére ma már segítségünk is akad, hiszen a Panasonic szakemberei megalkották számunkra az MJ-L500 lassú gyümölcsprést, mely pontosan a gyümölcsök és zöldségek feldolgozásában jeleskedik. Ez a gyümölcsprés azonban több, mint egyszerű gyümölcslé készítő.

A zöldséglé készítő gépek csupán kifacsarják a levet a zöldségekből, vagy gyümölcsökből. A Panasonic legújabb kisgépe ennél sokkal többet tud. A préselés úgynevezett lassú préseléssel történik, mely 45 fordulatot jelent egy perc alatt. Így biztosak lehetünk benne, hogy minden szükséges vitamin és tápanyag a poharunkba, s onnan a szervezetünkbe kerül. 

 

A Panasonic MJ-L500 éppen azt adja testünknek, amelyre a legnagyobb szüksége van. Gondoljunk csak bele: egy jó minőségű gyümölcslé gyümölcstartalma is legfeljebb a dobozon 100%-os. Azonban ha mi magunk készítjük el az italunkat, biztosak lehetünk benne, hogy honnan származnak az összetevők és milyen minőségűek. Arról nem is beszélve, hogy az áruk is elég borsos.
A gyümölcs-és zöldséglé készítés házilag egyre népszerűbb, hiszen a sok tartósítószerre, színezékre és egyéb mesterséges melléktermékekre nincs szüksége szervezetünknek és a pénztárcánkat is kímélni szeretnénk.
A gyümölcscentrifuga teszteken és az összehasonlítások alapján a Panasonic MJ-L500 gyümölcsprése kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Ami nem csoda, tekintve, hogy a legjobb minőségű alapanyagokból alkották meg. Emellett nem csak a környezetünket, de pénztárcánkat is kíméli, hiszen akár a gyümölcsprések árát, akár a gyümölcscentrifugák árát nézzük, a Panasonic kisgépe messze a legjobb ár-érték arányú a piacon.
A gyümölcsök feldolgozása mellett a zöldség diétában is segítségünkre lehet. Sokan határozzák el, akik elkötelezik magukat az egészségesebb életmód mellett, hogy leadnak pár plusz kilót, így javítva saját egészségükön. Azonban sokan már az elején feladják, aminek egyik oka a változatlanság. Egyszerűen megunják azokat az ételeket, vagy italokat, amelyeket maguk is könnyedén el tudnak készíteni, így a diéta kudarcba fullad. Ők azonban nem tudják, hogy a zöldséglevek elkészítésének számtalan módja van. Nem csak a préselés és a turmixolás. Az MJ-L500 kisgéppel ugyanis nem csak ezeket a funkciókat érjük el.
Különleges fagyasztó adaptere hűtött finomságok elkészítésére is alkalmassá teszi. Egy nagyon egyszerű példával élve: a gyerekek szeretik a fagyit. Viszont sok szülő nem szívesen veszi meg ezeket a fagyasztott édességeket magas cukortartalmuk miatt. Azonban mi történne, ha mi magunk otthon tudnánk elkészíteni gyermekünk kedvenceit? Többé rá sem nézne a hagyományos bolti fagylaltra. Legnagyobb előnye pedig, hogy pontosan tudjuk milyen alapanyagokból állítottuk elő az ízletes desszertet.

A Panasonic MJ-L500 könnyen használható, nem kell percekig gondolkoznunk azon, hogy egy-egy funkciót vajon hogyan tud ellátni a gép. Kifolyókupakja megakadályozza, hogy a kipréselt lé utána az asztalon, vagy az abroszon kössön ki. Leválasztó alkatrésze pedig a szűrő eltömődését gátolja, így tisztítása is könnyen és gyorsan elvégezhető.
Ha szeretnénk tudni mit iszunk, vagy milyen fagylaltot eszik gyermekünk, a Panasonic MJ-L500 a legtökéletesebb választás. Azoknak, akik szeretnének vendégek előtt jeleskedni főzőtudományukkal szintén ez a gép az igazi, hiszen könnyen, gyorsan, egyszerű alapanyagokból elképesztő desszertet alkothatunk. Tökéletes választás tökéletes áron.

forrás: Harmonet