sub

Információk, érdekességek

Csobot Adél: Úgy érzem, a második kisfiunk lesz a főnök a családban

2018. augusztus 28.

Csobot Adél el sem hiszi, hogy már csak néhány hét, és újra átélheti azt a csodát, amit bő két éve érzett először. Akkor májusban repült feléjük a gólya, és érkezett meg az énekesnő és Istenes Bence első kisfia, aki immár hamarosan kistestvérének örülhet. A család újra apás szülésre készül, Natant pedig egyre jobban izgatja a mama pocakjában rugdalózó öcsike.

Az énekesnő még nincs 25 éves, de fiatal kora ellenére hamarosan kétszeres édesanyának mondhatja magát. Nagyon boldog, és szószólója lett a gyermekvállalásnak, arra buzdítva kortársait, hogy ha tehetik, mihamarabb vállaljanak gyermeket. A sugárzóan szép Adél azt vallja, hogy a nőiség kiteljesedéshez vezető út egyik mérföldköve a terhesség és a szülés. De vajon a mostani várandósságát hogyan éli meg? 

Kicsit talán nehezebben – válaszolta a fenti kérdésre Csobot Adél. Könnyebben elfáradok, de ez érthető is: rengeteg programunk van Natannal, ráadásul tombol a nyár. Az első terhességem vége tavaszra esett, bevallom, ezt a szakaszt a nagy melegben már néha nehezebben viselem – mondta el Adél, és az is elárulta, már kisfia is nagyon várja a tesót.
Sokszor puszilgatja a pocakomat, bár mivel még pici, igazán akkor fogja majd megérteni, hogy négyen lettünk, ha meglátja majd a kistestvérét – árulta el a kismama.

Az énekesnő számára nem kérdés, hogy ugyanannál az orvosnál hozza majd világra a második kisfiát, mint a kis Natant

Ahogy akkor, most is természetes szülésre készülünk, és remélem minden ugyanolyan zökkenőmentes és harmonikus lesz, mint az első alkalommal. Egyértelmű volt az is, hogy szüléskor most is levetetjük a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ahogy azt Natannál is tettük. Már el is hoztuk a levételhez szükséges csomagot,  amely számos betegségnél segíthetnek nemcsak a fiamnak, de genetikai egyezés esetén a család más tagjainak is – mesélte Adél.

Bence csakúgy, mint az első kisfiuk születésekor, ismét ott lesz mellette

Természetesen most is apás szülést tervezünk, olyannyira, hogy ha a kicsi esetleg pár nappal a kiírt idő előtt érkezne, Bence azonnal indul haza Németországból. Nagyon szeretném már a karomban tartani a második kisfiamat, és kíváncsian várom, milyen személyiség lesz. Natan, Bence és én is a bika jegyében születtünk, rengeteg a hasonlóság köztünk. Most egy oroszlán fiúcska érkezik hozzánk, és valami miatt úgy érzem, ő lesz a főnök a családban – tette hozzá mosolyogva a gyönyörű kismama.

forrás: Bébik.hu