sub

Információk, érdekességek

A születési holdfázisunk meghatározza életünket!

2018. november 04.

Nem mindegy hogy Újholdkor, Növőholdkor, Fogyóholdkor vagy Teliholdkor születünk! Ezek a holdfázisok lényegesen befolyásolják az életünket. Természetesen az életfeladatunkat nem befolyásolja a holdfázis, viszont annyiban igen, hogy pl. ha fogyó holdkor születünk, akkor nehezebben oldjuk meg életfeladatunkat, ha növekvő holdkor születünk, akkor sokkal több lehetőség ígérkezik és sokkal gyorsabban, hamarabb teljesítjük az adott feladatokat.  

Honnan lehet tudni milyen holdfázis volt, amikor én megszülettem?

Ez nagyon könnyen kideríthető mióta internet van, már nem kell elő keresgélni a régi naptárakat , elég ha az interneten útána járunk a születési évnek, hold naptárral és megnézzük milyen hold volt, amikor megszülettünk.
 
Most pedig nézzük meg milyen hatással van életünkre a holdfázis!
Akik Újholdkor születtek:
Ők az örök álmodozók, mindig valami újba kezdenek bele. Új tervek, új célok, új álmaik vannak. A munkahelyeket is gyakran cserélik, általában nem maradnak meg sokáig egy munkahelyen.  A párkapcsolatban nem hűséges tipusúak, szeretik mindig az új kalandokat, flörtöket. Ők azok akik minél több gyereket szeretnének, imádnak nyaralni, kirándulni, új ételeket megkóstolni. Nekik mindenből új kell, használtat elutasítják, nem hordják rongyosra a cipőjüket, sőt általában mindenből sok van nekik. A ruhatáruk kétszer nagyobb, a többi emberével szemben. Mivel sok hobbijuk van, ezért tárgyakból, gyüjtőgetett holmikból is sokféle megtalálható náluk. Nem becsülnek meg semmit és senkit, hirtelen cselekszenek. Könnyen befolyásolja őket a reklám és a divat. Nincs ízlésük,  mert állandóan változik az érdeklődési körük, olyanok, mint egy kaméleon.
Akik Növőholdkor születtek:
Ők azok, akik állandóan meg akarnak felelni a világnak, soha nem elégedettek önmagukkal. Mindig előrébb akarnak jutni egy munkahelyen vagy az iskolában ők akarnak lenni a legjobb tanulók. Versenyszellemük elkíséri őket egy életen át. Az életet is egy versenynek, játéknak fogják fel. A párkapcsolatban mindig meg akarnak felelni a partnerüknek és könnyen válnak egy párkapcsolatban "papuccsá", mivel szó szerint mindent meg ad a partnerének. Kreatívitásuk nagyon jó, a lustaságot nem ismerik, mindig ők az elsők mindenhol. Gyakran válnak vállalkozóvá, élvezik a vezetői poziciót, viszont mivel jószivüek, ezért ők azok akik, baráti víszonyban vannak az alkalmazottakkal és ezért gyakran kihasználják őket. Nem tudnak nemet mondani és állandó megfelelési kényszerük van. Nagyon sok példaképük van. Imádnak szerepelni, középpontban lenni, baráti társaságban lenni. Jókedélyűek és nagyon jó humorérzékük van.
 
Akik Teliholdkor születtek:

Ők a mázlisták, akik könnyen és egyszerűen elérik céljukat, akár egy mosollyal. Nagy csáberejűk van és bárkit levesznek  a lábáról bárhol, bármikor. Jó a megérző képességük. Gyakran álmodnak meg dolgokat, amik bekövetkeznek. Párkapcsolatban romantikusak és bárkit elcsábítanak. Hűséges típus. Munkahelyeken nehezen illeszkedik be, mert másabb mint a többi ember, különlegesebb és ha megbántják, akkor nagyon magába zárkózik, ő az aki nem bocsájt meg könnyen. Szerencse és gazdagság mindig mellé áll, ezért előbb utóbb mindegyik teliholdkor született emberből kisfőnök, osztályvezető vagy vállalkozó lesz. A munkát és az érzelmeket teljes mértékben külön tudja választani, ezért kíváló főnök típus. Igazi vezér, aki tudja mikor milyen hangnemben kell beszélni, nagyon jó tárgyalóképesség jellemzi őket. Nagyon makacsak, ha pénzről van szó. Könnyen válik uralkodóvá és imád birtokolni. Nagyon féltékeny típus és akaratos, hisztizni is képes, addig amíg nem kapja meg amit akar!

Akik Fogyóholdkor születtek:

Ők azok, akik úgy érzik le maradtak valamiről, akik mindig elkésnek, szó szerint a szerencsevonat elhalad előttük. Párkapcsolatban elég magányosak, úgy érzik sose lehetnek elég jók és állandóan attól rettegnek, hogy partnerük megcsalja őket. Gyakori, hogy nem születik gyerekük vagy amennyiben igen, akkor egyedül neveli a gyerekeit, mert nehezen tud megmaradni egy párkapcsolatban. Vannak persze kívételek, de az rengeteg komprumisszummal mükődik és gyakori, hogy szeretőt tartanak. Munkahelyeken mindig ők azok akiket kihasználnak, az állásinterjúkon rosszul bizonyítanak, dadogásra hajlamosak. Nagyon rossz a kommunikációs képességük és nem tudják magukat kifejezni. Gyakori a munkanélküliség, a szerencse teljes mértékben elkerüli őket. Viszont nagyon fogékonyak a spiritualításra, ezért nagyon sok tisztánlátó vagy tisztánérző van köztük. Zárkozottak és nagyon megválogatják a  barátaikat. Hajlamosak a lustaságra és képtelenek tartós párkapcsolat kialakítására. Nem tudnak bánni a pénzzel és ez sajnos meglátszódik az életvitelükön is.

forrás: Harmonet