sub

Információk, érdekességek

Légy részese a természetes gyógyulásnak! - II. Naturportal Természetgyógyász Nap (2024. június 2.)

2024. április 26.

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is lesz Naturportal Természetgyógyász Nap a Villányi úti Konferenciaközpontban. Neves előadók, tartalmas workshopok, izgalmas kiállítók várnak 2024. június 2-án!  

Mivel találkozhatsz a rendezvényen?

A földszinten a 600 fős nagy auditóriumban neves előadók (természetgyógyászok, orvos-természetgyógyászok) és több mint 50 (!) természetes gyógymódokkal foglalkozó kiállító (a kiállítói tér bővítve lesz). A 2. emeleten 4 db workshop termet is látogathatsz természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban.

A II. Naturportal Természetgyógyász Napra szóló jeggyel mindent lehet látogatni: konferencia termeket, kiállító tereket és a 4 workshop termet egyaránt! A workshop termekben igénybe vehetsz kezeléseket, végezhetsz gyógyító jóga- és légzőgyakorlatokat és hazaviheted a saját készítésű gyógynövényes termékeidet, valamint kiscsoportos interaktív előadásokat is hallgathatsz!

Mindez a sok-sok érdekes program egyetlen jegy áráért!

Ez a rendezvény támogatja a Rák ellen az emberért a holnapért alapítvány nemes célkitűzéseit. Gyere el és ismerkedj meg az alapítvány tevékenységével személyesen is a kiállítói standjukon!

A rendezvény fővédnöke a Magyar Integratív Medicina Szövetség és a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága, valamint prof. dr. Hegyi Gabriella PhD, aki előadást is tart ezen a napon a legújabb kutatási eredményekről.

Miért érdemes kilátogatni a rendezvényre?

Legyen egy olyan nap az életedben, amikor csak magaddal és az EGÉSZségeddel foglalkozol!

Befektethetsz a saját egészséged fejlesztésére és olyan neves szakemberektől tanulhatsz, akik hajlandóak a tudásukat megosztani veled.

Remek termékekkel, szolgáltatásokkal ismerkedhetsz meg kiállítók révén, vagy ismerős termékek, szolgáltatások kiállítóival veheted fel személyesen a kapcsolatot. Kipróbálhatsz 4 workshop termet természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban.

A készlet erejéig szponzori jegyet is vásárolhatsz. A szponzori csomagos jegyhez a szponzorok ajándékai is járnak.

Ha szeretnéd a gyermekedet is elhozni, jó hír, hogy a rendezvény 18 év alatt ingyenes!

A jegyek elővételben kedvezőbb áron kaphatóak! Szponzori csomagos jegyek csak elővételben válthatóak! A tavalyi évben a szponzori csomagban 10.000 Ft feletti értékű termék volt megtalálható!


Programok, előadók

Földszinti nagyterem (600 fős auditórium)

Műsorvezető: Császi András
1. előadás: prof. habil. dr. Hegyi Gabriella Phd.: Poszt covid tünetek kezelése a Hagyományos Kínai Orvoslás segítségével
2. előadás: dr. Csomai Zita: Differenciáldiagnosztika a természetgyógyászatban
3. előadás: dr. Csicsor János: A helyes táplálkozás alapelvei megváltozott környezetünkben
4. előadás: dr. Guseo András: Ételintolerancia a mindennapi gyakorlatban
5. előadás: dr. Sárkány Ferenc: Felső légúti infekciók, tünetek természetes hatóanyagokkal való kezelése
6. előadás: dr. Lenkei Gábor: Ortomolekuláris medicina szerepe
7. előadás: Daróczi Zoltán: Házi elsősegély módszerek a Hagyományos Kínai Orvoslás rendszerében

2024. júniusban négy workshop teremmel bővül a rendezvény!

Gyógynövényes workshop terem

Ez egy interaktív terem lesz, Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta vezetésével, ahol a konferencia jegy áráért WORKSHOP élményt is kapsz, azaz nemcsak előadások, hanem aktív részvétel is várható (pl. füstölő készítés, krémkészítés).

Mit kaphatsz ebben a teremben?
- Szondiné Tóth Ágnes természetgyógyász, fitoterapeuta, mikoterapeuta a gombák gyógyhatásaival ismerteti meg a résztvevőket és gyógygomba főzet kóstolásra is lehetőség lesz!
- Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta a gyógynövényes tinktúrák készítésének világába vezeti be a résztvevőket akiknek lehetőségük lesz elkészíteni egy tinktúrát, amit haza is vihetnek.
- Dr. Takács-Tóth Diána vegyész, aromaterapeuta bemutatja zsályával kapcsolatos aromaterápiás kutatását, mely egy interaktív illat élménnyel egybekötött előadás.
- Tóth Katalin jóvoltából krémkészítésen vehetnek részt a látogatók, ahol a workshopon elkészített krém mintát mindenki hazaviheti.
- Petővári Bence fitoterapeuta előadásában a hallgatóknak lehetősége lesz kezükbe venni és vizsgálni saját készítésű spagirikus szereket, valamint kérdéseket feltenni velük kapcsolatosan.
- Czinege Zoltán természetgyógyász, fitoterapeuta, aromaterapeuta segítségével elkészítésre kerül egy fűszeres olaj és egy aromaterápiás ízületi bedörzsölő, melyet a workshop résztvevői hazavihetnek!
- Tihanyi Kira gyógynövényes füstölő specialista workshopján autentikus, kézzel hajtogatott és összerakott gyógynövényes füstölők készíthetők és haza is vihetők.

Természetgyógyászat kisterem

A Természetgyógyász kisteremben előadásokat hallgathatsz az alábbi, napjainkban igen fontos és aktuális témákban a sugárzásvédelem fontosságáról, a rezgések gyönyörű világáról, a homeopátiáról a növénygyógyításban, az intim tornáról és egyéb intim terápiákról, az epigenetikáról, és a moxa terápiáról Daróczi Zoltán szakmai felügyeletével.

Jóga terem

A jógaterem programjai között szerepelnek Jóga Móka, gyakorlati órák, relaxáció, légzőgyakorlatok (pránajáma), hangtál foglalkozások Komjáti Zsuzsa, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetésével.

Masszázs terem

A teremben tradicionális masszázs szolgáltatások lesznek, melyeket férőhelytől függően ki lehet próbálni. Minden masszázs program a teremben adományos alapú lesz, Bodnár László természetgyógyász, Yumeiho masszőr szakmai felügyelete alatt.

Hol lehet jelentkezni erre a rendezvényre?

A helyszín a Villányi úti Konferenciaközpont lesz, 2024. június 2-án vasárnap.

 

>> JEGYELŐVÉTEL << 

Elővételben a jegyek kedvezőbb áron kaphatóak! Szponzori csomagos jegyek csak elővételben kaphatóak! A teljes nap videó felvétele az elővételben jegyet váltók számára kedvezőbb áron megvásárolható.

forrás: Harmonet.hu