sub

Információk, érdekességek

Ha baj van a szexszel - 2. rész

2007. június 15.

Orális szex nélkül nincs is orgazmus? A szexológus válaszol... 

 

Nõk, akiknek nincs út az orgazmushoz orális szex nélkül

 

"47 éves, kétgyermekes családanya vagyok. Máshogy, mint orális szex útján sohasem éltem át még orgazmust. Emiatt abnormálisnak érzem magam. Szeretek szeretkezni, de mióta külön élek a férjemtõl, az a néhány partner, akivel kapcsolatba kerültem, nem hajlandó a szexnek erre a fajtájára, így most mellõzöttnek érzem magam. Mit tegyek?"


Szõr mentén

2007. június 15.

Ne szaporítsuk a szõrt, mindenki tudja, hogy a bikiniszezon megkíván egy kellemetlen mûveletsort is. Akár úgy döntünk, hogy irány a kozmetikus, akár marad az otthoni gyantázás, epilálás, borotválás, mindenképpen el kell tûrni pár percnyi szenvedést. A gyantázás a leghatásosabb módszer, hiszen így akár egy hónapig is bátran viselhetünk szoknyát. Az epilálás ugyan fájdalmas, de hatásosabb, mint az eldobható borotva. Mindegyik szõrtelenítés magával hoz egy káros tényezõt: a szõrszálaink erõsödni fognak. A gyantázás valamennyire ritkíthatja a szálakat, de a többitõl sajnos csak erõsödhetnek. Nagy divat még a szõkítés is. Akinek ritkább a szõrzete, havonta eljárhat szõkítésre. Általában karon használják a nõk, de a lenövés itt is meglátszik.

Ha baj van a szexszel - 1. rész

2007. június 14.

A magas vérnyomás csökkenti a nemi vágyat? Az anyaság blokkolja a nõk szexuális érdeklõdését? A "túl sok" szex fárasztóvá válik? Ilyen és hasonló kérdésekre válaszol a szexológus... 

Hajjal nõ a baj!

2007. június 13.

Nyáron a legtöbb idõt a szerencsés ember a strandon tölti. Ül a víz mellett, lábát belelógatva szürcsöli a koktélt, és olvasgatja az újságot. Bikinije tökéletes, haja tündököl a napfényben, bõre aranybarna. Igen ám, de ha este be kell menni a sötét szobába?! A bõrünkre testápoló kerül, hidratálunk, radírozunk. És mi történik a hajunkkal?

Mindent szabad!

2007. június 12.

Mármint a hajvágásban, és persze a hajkoronák hordásában is. Idén nyáron szabad a pálya – ahogy Bódis Richárd, a Bódis Arts fodrásza is mondta. – Most tényleg nincsenek korlátok, bármit lehet. Persze ez nekünk is nagyobb szabadságot enged.


Például a vágásban a kemény, kontúros, lágy és légies formák dominálnak. Richárd épp egyik modellje haját „aprítja”, de persze csak egy részét. – „Nagyon menõk most az aszimmetrikus vágások. Alul hosszú tincsek, aztán rövidek. Játszhatunk velük. A színekben sem kell a klasszikus utasításokat követnünk. Lehetnek natúrak, de harsányak is. Például ez a kék hajtincs hihetetlenül illik a modell hajába. Feldobja a lányt, mindig és mindenhol.”


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...198199200...221