sub

Információk, érdekességek

Hova repülj ezen a nyáron?

2024. július 08.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.A nyár már konkrétan itt van, erről a hőmérők higanyszála is hűen tanúskodik, úgyhogy itt az idő felkerekedni, és meghódítani a nagyvilágot. Végre időt lehet szánni önmagunkra, a pihenésre, a kalandokra. Megtehetünk olyan dolgokat, olyan helyeken, amelyre az év más szakaszában nincs lehetőségünk. De hova, és főleg hogyan érdemes nekiindulni? Mutatjuk!  

Ezek a lépések a sikeres nyaraláshoz vezetnek!

Az időzítés kulcsfontosságú. Érdemes legalább három hónappal az utazás előtt lefoglalni a jegyet, hogy a legjobb árakat érjük el. A nyári szezonban, főleg júliusban és augusztusban, a jegyárak jelentősen emelkedhetnek, ezért megéri minél előbb megszervezni az utazást. Ha rugalmasak vagyunk az utazás időpontjával kapcsolatban, akkor, ildomos több dátumot is megvizsgálni. A hét közepén, kedden és szerdán általában olcsóbbak a repülőjegyek, mint hétvégén.

Az eSky.hu-n beállítható árértesítések segítségével azonnal értesülhetünk, ha a kiválasztott járat ára csökken. Ennek hála a legjobb pillanatban foglalhatjuk le a jegyet. Néha érdemes megfontolni a csomagajánlatokat, amelyek tartalmazzák a repülőjegyet és a szállást is. Ezek az ajánlatok gyakran kedvezőbbek, mint külön-külön, egyesével megvásárolni a szolgáltatásokat.

Az eSky.hu különböző hűségprogramokat és kedvezményeket kínál, amelyek révén további megtakarításokat érhetünk el. Érdemes feliratkozni a hírlevelekre, hogy ne maradjunk le az akciókról. Jó ötlet gondosan kiválasztani az opcionális szolgáltatásokat, például a poggyászfeladást vagy az ülőhelyválasztást.

Néha ezek a szolgáltatások jelentős költségeket generálhatnak, és ha nem szükségesek, határozottan pénztárcabarát tett lemondani róluk. Az eSky.hu keresőjének köszönhetően több légitársaság ajánlatait is összehasonlíthatjuk egy helyen. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy egyszerűen rátalálhassunk a legjobb ár-érték arányú repülőjegyre.

Hova indulnak a legtöbben 2024 nyarán?



Málta kristálytiszta vizei, történelmi látnivalói és pezsgő éjszakai élete miatt az egyik legnépszerűbb úti cél a nyári szezonban. A főváros, Valletta UNESCO világörökségi helyszín, amely gazdag történelmi örökséggel rendelkezik. A Budapest–Málta repülőjegy megvásárlását a fentiek fényében megéri minél előbb véghez vinni, hogy aztán már csak a tervezésre kelljen odafigyelni.

Görögország szigetei, mint például Kréta, Rodosz és Szantorini, mindig is népszerű célpontok a nyaralók körében. Gyönyörű strandjaik, festői tájaik és gazdag kultúrájuk miatt vonzzák a látogatókat.

Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa lenyűgöző építészeti remekműveiről, pezsgő kultúrájáról és gyönyörű strandjairól ismert. A város gazdag történelmi és kulturális látnivalói, mint a Sagrada Família és a Güell Park, felejthetetlen élményt nyújtanak.

Horvátország ékszerdoboza, Dubrovnik, a világ egyik legszebb városa. Középkori falai, kristálytiszta vizei és hangulatos óvárosa miatt egyre több turista választja nyári úti célként.

De mindez csupán a jéghegy csúcsa! Valójában legfeljebb a csillagos ég nevezhető a határnak, ha a nyaralás 2024-re vonatkozó terveinek megálmodása a cél. A lényeg a cselekvés, az alapos szervezés, amiben az eSky rengeteget tud segíteni kezdve a repülőjegyek megvásárlásával, folytatva a szállás lefoglalásával, és zárva az egyéb teendők elintézésével, miközben a legjobb árak is borítékolhatóak.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

forrás: Harmonet.hu