sub

Információk, érdekességek

A serdülõkor réme: a pattanásos arcbõr

2007. szeptember 26.

A nyár végével csökkennek a napos órák és mintha egyre több pattanás és mitesszer jelenne meg arcbõrünkön... A hajunk is mintha kissé hamarabb zsírosodna, viszont úgy érezzük, hogy bõrünk a testünk felszínén szárazabb és apró lemezekkel hámlik... Mindez megszokott a nyár végén? Vagy van okunk az aggodalomra?


A pattanások kialakulása


Az emberi szervezet belsõ hõszabályozása alkalmazkodik a külsõ viszonyokhoz, és szoros összefüggésben van a faggyú és az izzadságmirigyek mûködésével is. A faggyúmirigyek termelte zsírsavak a testhõmérsékleten folyamatosan ürülnek a bõrfelszínre, és rendszeresen távoznak a faggyúmirigyek kamrácskáiból. A csökkent mûködésük következtében a faggyúcsapok a kivezetõ járatokba rekedhetnek, beszáradva lezárhatják a folyamatos kiürülés útját.


Mit eszik a magyar?

2007. szeptember 26.

A GfK Hungária Piackutató Intézet kétévente készíti el Étkezési Szokások felmérését, melyben a kutatók - egyebek mellett - azt is megvizsgálják, milyen szempontokat mérlegelnek a magyar vásárlók az egyes üzletekben élelmiszervásárlás során.


A vásárlóknak legfontosabb az élelmiszer jó minõsége


A legfrissebb, 2007. évi felmérés eredményei szerint a magyar fogyasztók számára élelmiszervásárláskor legfõbb kritérium (4,6-os átlaggal) a kiszemelt áru jó minõsége. A kutatók által felsorolt összességében 14 szempont fontosságát 1 és 5 közötti skálán értékelhették a megkérdezettek. E tekintetben számottevõ változás nem volt tapasztalható, hiszen a megfelelõ minõséggel kapcsolatos elvárás két évvel ezelõtt, 2005-ben is a legfontosabbnak bizonyult.


Ez gáz, doktor úr?

2007. szeptember 25.

GázNagyobb volumenû étkezés után egészséges emberek is böföghetnek vagy szellenthetnek - de még e két kifejezés sem számít szalonképesnek.

 

Pedig egyes afrikai, ázsiai népeknél akár az étel minõségének dicséretét is jelentheti. Nálunk a társasági beilleszkedést, viselkedést zavarja e két tünet jelentkezése.


FITNESZKLUBOK HÉTVÉGÉJE - 2007. szeptember 22-23.

2007. szeptember 20.

1 hétvége. - 1 belépõ. - 100 klub.

 

Kóstolj bele a fitneszklubok világába!

 

Próbáld ki és teszteld a budapesti klubokat egy egész hétvégén keresztül 2007. szeptember 22-23-án! A fitneszklubok hétvégéjén egy 500 Ft-os karszalag megvásárlásával korlátlanul látogathatsz több mint 100 budapesti klubot és veheted igénybe szolgáltatásaikat.


100 éves a melltartó!

2007. szeptember 15.

MelltartóMelltartó? Felemelõ érzés! A szép nõi mell látványa az egyik legerõteljesebb erotikus kép a férfiak szemében. Még annál is hatásosabb, mintha a teljes nõi testet pillanthatnák meg.

 

És a melltartó, amely emel, ápol és még szebb formát varázsol a domború idomoknak, tovább fokozza a hatást férfitársainknál. Mert a melltartó egyszerre izgató és távolságtartó, ledér és szemérmes, csábító és szûzies, de legfõképp szexi, ahogy mi magunk is, ha annak akarunk látszani.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...415416417...450