sub

Információk, érdekességek

Januárban születtél? Mit üzen a számmisztika a születésnapodra?

2022. január 22.

Minden hónap sajátos tulajdonságokkal ruházza fel szülötteit, ezek ismerete fontos kulcsokat, különleges meglátásokat ad az önismeret útján járóknak. A számmisztika segítségével különleges titkokat tudhatsz meg önmagadról!  

Mit is jelentenek a hónapok a számmisztika ősi tudományában? A numerológiában a  születésünk hónapja elsősorban a gyerekkort jelenti, azaz életciklusunk első részét.

A 3 fő életciklusunk:

  • fiatalkor (születésünk hónapja)

  • felnőttkor (születésünk napja)

  • öregkor (születésünk éve)

pl. én 1956.03.17-én születtem, tehát
a gyerekkorom: 3 (március hónap)
felnőttkorom: 17 , a születési napom számjegyeiből 1+7= 8
öregkorom: 1956  1 + 9 + 5 + 6 = 21  és  a  21  az  2 +  1 = 3

Először is nézzük meg, mit jelent a Január ( 1.hónap) azok számára, akik ebben a hónapban születtek, azaz a fiatalkori számuk = 1

A fiatalkorunk magába foglalja a gyerekkort és az ifjúkort. Születésünkkor kezdődik és 27-36 év körül végződik. Életünk első ciklusát úgy kaphatjuk meg, ha 36-ból ( 4 x 9 év) kivonjuk a sorsmissziós számunkat.

Hogyan tudjuk kiszámítani a sorsmissziós számunkat?

Saját példámnál maradva: 1956.03.17.

Első lépésben a születési dátum évében, hónapjában, napjában szereplő számjegyeket külön-külön összeadjuk: az év számjegyeiből 1 + 9 + 5 + 6 = 21-et kapunk. A hónap számjegyeiből 0 + 3 = 3, a nap számjegyeiből 1 + 7 = 8 adódik.

Ezt követően az előző lépésben kiszámolt számokat adjuk össze: 21 + 3 + 8 = 32 az eredmény, majd az így kapott szám jegyeit az első lépéshez hasonlóan ismét összeadjuk: 3 + 2 = 5.

Az én sorsmissziós számom tehát =5. Ezt követően 36-ból kivonjuk a sorsmissziós számunkat, jelen esetben az 5-öt, ekkor megkapjuk, meddig tart az első életciklusunk, amíg a gyerekkorunkat éljük.

Az én esetemben: 36-5= 31 éves koromig tartott az első életciklusom.

Attól kezdve már a felnőtt koromat élem, onnan kezdődnek az újabb 9 éves ciklusok.

Tehát felnőttkorom első személyes évét 1988-ban, azaz a 32 évesen éltem.

Mit mutatnak a gyerekkori számok, azaz a születési hónapunk?

A fiatalkor az életre történő felkészülés időszaka. Megmutatja, hogyan éljük meg a szülőkkel való kapcsolatot, milyen hatással, befolyással lesz ránk környezetünk?

Ez egy edzőtábor a felnőtt korra. A főbb kérdések: Milyen körülmények közé születünk le? Milyen lehetőségeket, sorseseményeket kapunk gyerekkorban? Milyen megoldandó feladataink vannak?

A megélésen múlik minden - az analógiát mi választjuk hozzá.

Mi jellemző a januári születési hónapra?

Akik ebben a hónapban születtek, azokra leginkább az apai dominancia jellemző. Az apa a minta, ő határozza meg, mi a jó és a rossz. Jönnek a kihívások, elvárások, aminek meg akar felelni az illető.

A családban általában az apa szava számít, ő az uralkodó, erőszakos, mindig az történik, amit ő akar. Nagy nyomást gyakorol a gyerekre.

Az anya akarata nem sokat ér, gyenge, nem képes kompenzálni az apa hatását. A gyerek ellenkezik, az anya a menedék. Ez összességében elég kemény, nehéz gyerekkor lehet.

Felnőttkorban is ezt a mintát követi a gyerek: erős, határozott egyéniség lesz.

Férfinél rendben is van, megtanulja a felelősséget vállalni. Kitűnő vezető, vezéregyéniség, kreatív, tettrekész, mindig hallgatnak rá.

Lánygyermeknél viszont probléma forrása lehet, mert erős, domináló, vezetésre született egyén válik belőle. Uralkodni akar, nagy benne a feszültség, akaratos, merev, görcsös. Tökéletességmániás.

A mély, gyerekkori elfojtások miatt lehetnek dühkitörései - az erős önkontroll ellenére is.

Az állandó megfelelni akarás miatt rendszerint feszes a végbélizom, ezért gyakori náluk a székrekedés. Jellemző rájuk a görcsösen merev állkapocstartás is.

Általában kemények, céltudatosak, célorientáltak, főleg a Bak jegy szülöttei. A januári Vízöntőket is a határozottabb attitűd jellemzi.

A szerző numerológus, telefonszáma: 06-30-9708-336

forrás: Harmonet.hu